Green Deal проведе семинар „Управление на изпълнението” за екипа на Haloila Bulgaria


Служителите на Haloila Bulgaria взеха участие в семинар и тиймбилдинг „Управление на изпълнението”, организиран от консултантите от фирма Green Deal. Срещата на екипа се проведе в началото на месец юни 2014 г. в град Златоград.

По време на семинара участниците се фокусираха върху значението на целеполагането в работния процес, вътрешнофирмената култура, оценяването на трудовите постижения и пресечната точка между желанията на служителите и корпоративните цели.

Seminar HaloilaСеминарът беше разделен на две части и даде възможност на служителите на Haloila Bulgaria да се запознаят с различни ефективни похвати при определянето на цели и работата в екип като: прилагане на модела S.M.A.R.T., управление на оценката на изпълнението като дългосрочен процес, провеждане на ефективни групови срещи, добри практики при комуникирането на промяна и др.

Срещата и разискваните казуси, свързани с взаимоотношенията между служителите в динамичния работен процес, стимулираха откровен диалог между участниците.

Тиймбилдингът запозна служителите по интересен начин с богатата история, която съхранява Етнографския комплекс в Златоград и им даде възможност да изпробват способностите си в грънчарството и гайтанджийството.

Екипът на Green Deal си сътрудничи с Haloila Bulgaria от началото на годината във връзка с разработване на новата интернет страница на компанията www.haloilabulgaria.com.

Remembering the answers to these questions proessaywriting.org can help you stay motivated in your studies
 
 

Остави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>