Green Deal проведе обучение за ръководителите на „Строителна механизация“ АД


Обучението „Проекти, хора, изпълнение“  беше насочено към подобряване на начина на планиране, подготовка, изпълнение и оценка на проекти.

В началото на месец ноември ръководителите на „Строителна механизация“ АД  участваха в семинар „Проекти, хора и изпълнение“. Обучението беше проведено от Антонио Карета и Жан-Пиер Ербиние.

Антонио Карета е консултант във водещи индустриални и финансови компании като Michelin Tyres, RAS-Allianz, Hay Management Consultants, Italcementi.

Жан-Пиер Ербиние е ключов консултант на висшия мениджмънт и управителните съвети на редица международни компании като Ciments Francais, Italcementi Group, Samaritaine, Holodis и други. Модератор на обучението беше госпожа Валентина Грозданова, Управител на фирма Green Deal.

Основните акценти на семинара бяха насочени към спецификите и успешните методи за планиране, организиране и ръководене на проекти. Особено внимание беше отделено на начина, по който се извършва оценката на изпълнението на проекти, както и на извеждане на изводи и препоръки за изпълнението им.

На служителите на „Строителна механизация“ АД  бяха представени за разрешаване реални казуси от тяхната дейност. С помощта на консултантите на Green Deal бяха направени обстойни анализи на задания и бяха извлечени полезни препоръки за бъдещото организационно развитие на Компанията. Участниците в семинара определиха обучението като полезно за разбиране на процеса на организиране, планиране, подготовката и изпълнение на проекти. Допълнително срещата беше оценена като ползотворна за подобряването на взаимодействията и комуникацията между отделните ръководители и звена.

„Проведеното обучение ще допринесе за подобряването на работния процес и като цяло за повишаване на квалификацията на персонала”, заяви инженер Павел Груев, Заместник Изпълнителен Директор на „Строителна механизация” АД.

Green Deal продължава да работи върху разработване на различни форми на обучения за оптимизация на работния процес в „Строителна механизация“ АД.

Finding ways to stay motivated while you are studying for your degree online write essay is critical to your academic success
 
 

Остави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>