Green Deal с клип за удобствата на е-колелата от EcoMobility


Green Deal представи няколко интересни концепции за представяне на предимствата на електрическите велосипеди. Идеите на екипа се вписаха в маркетинговата концепцията на EcoMobility и спечелиха вниманието на потребителите.

Задача:

Създаване на кратко видео, което да представи по забавен начин преимуществата на електрическите велосипеди пред обикновените.

Клиент:

EcoMobility – електрически велосипеди, електрически скутери и мотопеди.

Основни преимущества на предлаганите от EcoMobility велосипеди:

Свобода

  • Велосипедистът сам определя натоварването, което може да поеме, независимо от особеностите на маршрута (осигурява се лесно изкачване на наклони и преодоляване на неравни терени)
  • Велосипедистът сам определя скоростта си (възможно е двойно по-висока скорост от физически допустимата с помощта на използване на електрическия режим)
  • Велосипедистът винаги може да използва електрическото си колело като обикновено:)

Минимални разходи

  • Батерията се зарежда лесно и разходите за електричество са минимални

Широк спектър на употреба

  • Възможност за по-честа употреба на велосипеда (електрическото колело дава повече възможности и може да се използва и за безпроблемно предвижване до работното място без преходът да изморява)

Продукт на Eco Mobility:

  • Продуктите се предлагат на изплащане
  • Имат мрежа на разпространение – 4 магазина в София, един във Варна и един в Бургас.

Green Deal предложи на EcoMobility две концепции за видео, от които беше избрана следната:

Пресъздаване на две ситуации – ПРЕДИ  (пътуване до работа с обикновено колело) и СЛЕД (пътуване до работа с електрически велосипед).

Ситуация I (Преди) е посветена на пътуването с обикновен велосипед  до работното място. Проследява се началото на деня на мъж,който тръгва за работа с обикновено колело. Пресъздават се ситуации на умора от дългото изкачване, закъснение поради бавна скорост и т. н. Пристигнал на работното си място, хубава секретарка го подминава с отвратена гримаса. Мъжът видимо се е изпотил и се усеща неприятна миризма.

Ситуация II (След) проследява същия процес при пътуване, но този път с електрически велосипед. Пресъздава се бързото пристигане, без затруднение и закъснение, загатва се и лек флирт между мъжа, (който не се е изморил, когато е пристигнал на работа) и секретарката.

Ето и крайният резултат:

В главната роля можете да разпознаете водещия на прогнозата за времето по БНТ – Борис Теодосиев.

The participation in both mit and stanford’s programs has far outstripped the number of students attending via more traditional talk methods, and this demonstrates the demand for accessible and online university courses
 
 

Остави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>