Green Deal и Ниид БГ с дългосрочно партньорство


Ниид БГ се довери на Green Deal за осъществяване на дейности по поддръжка и създаване на уеб съдържание, както и управление на комуникацията в социалните мрежи.

Фирма Ниид БГ предлага широк набор от услуги, сред които интернет реклама, популяризиране на фирмени уеб сайтове, регистрация и поддръжка на домейни и т.н.

Работата на Green Deal за Ниид БГ се изразява в две основни направления:

  • Изработване на материали и публикуване на новини в сферата на медицината за Platformamedica.com
  • Поддържане на фейсбук страниците travel.need.bg, need.bg, platformamedica.com и  Счетоводна къща Ниид Консулт.

При услугите, които Green Deal  предоставя на партньора си Ниид БГ, консултантие ни се съсредоточават върху уникалността на публикуваните материали и поддържане на интереса на читателите на Platformamedica.com. Статиите в сайта се фокусират, както върху новини от медицинския сектор в България, така и върху информация, посветена на полезни здравни съвети.

Благодарение на поддръжката на комуникацията във Facebook и популяризиране на материалите в Platformamedica.com, потребителите в сайта се увеличават, както и посещенията в него и останалите интернет страници на Ниид БГ.

Можете да разгледате няколко от материалите, които са публикувани за Platformamedica.com:

http://bit.ly/15aXjxO

http://bit.ly/1b7z49u

http://bit.ly/13Ytcgb

 

 

Остави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>