Green Deal проведе обучение по безопасност в „Строителна механизация“ АД


Пред служителите на Компанията беше представена специална програма по случай Европейската седмица за безопасност и здраве.

dfdffВ рамките на Европейската седмица за безопасност и здраве на 23 октомври 2013 г. беше направена презентация на Програмата по безопасност на „Строителна механизация“ АД. Представянето беше съпътствано от провеждането на анкета сред отговорниците по ЗБУТ и ръководителите на отдели. Беше представен и анализ на резултатите от проучването „Въпросник за анализ на знанията и изпълнение на задълженията на отговорниците по ЗБУТ в „Строителна механизация“ АД“.

След получаване и обработване на данните от въпросника бяха изложени съществени изводи от него. Също така бяха посочени и областите за подобрение по време на проведеното обучение.

Благодарение на интереса и резултатите от обучението, ще бъдат проведени и други програми за запознаване на служителите на „Строителна механизация“ АД със спецификите в областта на безопасните практики при работа.

Setting a realistic schedule, making time for fun, keeping your goals in mind, and finding support can all exquisite review to read help you to stay motivated when you find yourself feeling overwhelmed by your studies
 
 

Остави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>